لیست اختراعات پیمان مهدوی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1396/09/20
تاریخ ثبت: 1397/08/02
خلاصه اختراع:

سامانه نظارت و پايش بهنگام راه‌ها بر پايه اينترنت اشيا امروزه با پيشرفت تكنولوژي و رشد چشمگير دستگاههاي ارتباطي، مبحث اينترنت اشيا يا به اختصار IoT بيش از پيش مورد توجه قرار گرفته است. اين مبحث به كنترل اشيا در بستر اينترنت اشاره دارد به گونه اي كه تعامل ميان كاربر و تجهيزات از طريق اين ساختار صورت مي‌پذيرد. اين مفهوم بطور عام مديريت تمامي اشيا فيزيكي را بوسيله فناوري‌هاي اطلاعاتي و ارتباطي شامل مي‌شود. امروزه از اين بستر براي كاربردهايي نظير خانه هوشمند، حمل و نقل هوشمند و نيروگاه‌هاي هوشمند بهره برده مي‌شود و در سال‌هاي پيش رو استفاده از اين ساختار بگونه موثرتري در برنامه شركت‌هاي بزرگ دنيا قرار دارد. امروزه استفاده از اينترنت اشيا در حوزه حمل و نقل بعنوان يك نياز مطرح شده است و فعاليت هاي صورت گرفته در اين راستا بهبود فزاينده اي را در ميزان امنيت راه‌ها داشته است. در حقيقت اهميت روزافزون و نقش بي بديل سامانه هاي هوشمند در افزايش ايمني و نظارت بهنگام حمل و نقل جاده اي، طراحان و مخترعان اين پروژه را برآن داشت تا با طراحي محصولي بر پايه اينترنت اشيا، گامي موثر در جهت ايمني و نظارت شبكه حمل و نقل و بطور كلي راه‌هاي كشور بردارند. از اين رو سامانه \\\\\\\\\\\\\\"نظارت و پايش بهنگام راه‌ها بر پايه اينترنت اشيا\\\\\\\\\\\\\\" در جهت نظارت و كنترل بهنگام شبكه حمل و نقل كشور بر پايه اينترنت اشيا براي اولين بار در كشور طراحي و ساخته شده است. سامانه نظارت و پايش بهنگام راه‌ها بر پايه اينترنت اشيا بر مبناي تلفيقي از تكنولوژي سخت افزاري و نرم افزاري بصورت كاملا تخصصي در زمينه سيستم‌هاي نظارت و كنترل حمل و نقل پايه ريزي شده است كه با استفاده از زيرساخت‌هاي ارتباطي موجود امكان ارتباط دو سويه ميان كاربر و دستگاه را بصورت بهنگام فراهم نموده است. در حقيقت اين سامانه قادر خواهد بود تا جمع اوري و ارسال اطلاعات را در بستري امن و قدرتمند فراهم نموده و پردازش و مديريت اطلاعات را از راه دور فراهم نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/09/12
تاریخ ثبت: 1400/02/28
خلاصه اختراع:

همه روزه آزمايش هاي متعددي در زمينه فيزيك، شيمي، الكترونيك، نانو و ... در آزمايشگاه هاي صنايع، دانشگاهها، مراكز تحقيق و توسعه و ... در حال بررسي و انجام ميباشد. در پروسه اندازه گيري، ذخيره سازي و كنترل يك فرآيند يا آزمايش، همواره چالش هاي مختلفي پيش روي پژوهشگران قرار دارد. دستگاه و روش اندازه گيري، ذخيره سازي و كنترل فرايند آزمايش با قابليت تجميع ديتالاگرها اختراعي است در زمينه الكترونيك و ابزاردقيق كه به اندازه گيري، ذخيره سازي و كنترل فرآيندهاي آزمايش ميپردازد و همچنين روشي نوين و مقرون بصرفه در جهت پشتيباني انواع ديتالاگرهاو سيستم هاي كنترلي در آزمايشگاه ها و مراكز تحقيقاتي مي باشد. به اين صورت كه مجموعه اي از سنسورهاي موردنياز به ديتالاگرهايSlave متصل شده و داده برداري انجام ميشود. ديتالاگرهايSlave ميتوانند به صورت مستقل عمل كنند و همچنين در صورتي كه كاربر نياز به انجام آزمايش هاي متنوع در ابعاد وسيعتر داشته باشد، جهت يكپارچه سازي فرآيند آزمايشات، تمامي ديتالاگرهايSlave (متشكل از انواع سنسورهاي مختلف مورد نياز)، ميتوانند به يك ديتالاگرMaster متصل شوند. تمامي ديتالاگرهايMaster وSlave داراي امكاناتي مانند صفحه كليد، نمايشگر، حافظه داخلي ،GSM ، Wi-Fi و... ميباشند. بهينه سازي ديتالاگرهايMaster وSlave جهت هماهنگي آزمايشات از ديگر اهداف اختراع مورد نظر ميباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/12/13
تاریخ ثبت: 1400/09/02
خلاصه اختراع:

اين اختراع روشي نوين در جهت اندازه گيري ميانگين دماي نقاط مختلف در زمينه ابزار دقيق ميباشد. بحث و اهميت ميانگين گيري دماي نقاط مختلف، پارامتر بسيار مهمي در آزمايشات ميباشد. در بسياري از موارد كاربر نيازي به اطلاع از دماي تك به تك نقاط نداشته بلكه ميانگين گيري جمعي نقاط مورد نياز ميباشد. از عمده مشكلات پيش روي پژوهشگران ميتوان به داده برداري غير همزمان نقاط، افزايش زمان ميانگين گيري، بروز خطا با توجه به دخالت كاربر در نصب سنسور، تكرار آزمايش و انجام محاسبات ميانگين گيري غيرهمزمان اشاره نمود كه با روش موازي كردن سنسورهاي PT100 و سپس سري نمودن مقاومتهاي حاصل از آن ميتوان به رابطه اي دست يافت كه به ساده ترين حالت و تنها با داشتن يك ديتالاگر تك كاناله دماي نقاط مختلف را همزمان ميانگين گيري نمود، اين در حالي است كه در اين روش از سيم كشي كمتر استفاده ميشود و همچنين با كاهش توان اتلافي، خطاي كمتري در اندازه گيري خواهيم داشت.

موارد یافت شده: 3